Anadolu Gençlik'ten "kıyamet Afişi"

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi, Mayaların kıyamet kehanetlerine karşı “Bir gün kıyamet kopacak, siz ne...

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi, Mayaların kıyamet kehanetlerine karşı “Bir gün kıyamet kopacak, siz ne hazırlık yaptınız” yazılı afişler astı.

Din adamları 21 Aralıkta kıyametin kopacağı kehanetlerininin safsatadan ibaret olduğunu söyleseler de birtakım insanlar Maya’ların kıyamet senaryolarına inanıyor. Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi, kıyamet kehanetlerine ilginç bir afişle karşılık verdi. Dernek üyeleri, İnegöl’de heykel karşısına ve Konukoğlu Camii karşısındaki eski Ticaret ve Sanayi Odası binasına “Bir gün kıyamet kopacak, siz ne hazırlık yaptınız” yazılı afiş astı. Anadolu Gençlik Derneği astığı dikkat çekici afişlerle kıyametin ne zaman kopacağının değil, insanların ne hazırlık yaptığının önemli olduğunu vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: