Anadolu Harikalar Diyarı'nın Hayvanat Bahçesi Inşaatında Inceleme

Orman ve Su İşleri Bakanlığı heyeti, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Anadolu Harikalar Diyarı bünyesinde inşaat çalışması devam eden hayvanat bahçesinde incelemede

Orman ve Su İşleri Bakanlığı heyeti, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Anadolu Harikalar Diyarı bünyesinde inşaat çalışması devam eden hayvanat bahçesinde incelemede bulundu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürü Etem Boz, Yaban Hayatı Daire Başkanı Nurettin Taş ve yetkililer, Anadolu Harikalar Diyarı'nda hayvanlar için hazırlanan barakaları ve veterinerlik binasını inceledi.

İncelemenin ardından açıklamada bulunan Nurettin Taş, "Şunu özellikle söylemek istiyorum. Böyle bir tesisten dolayı Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni hakikaten tebrik ediyoruz. Çok güzel bir tesis. Belediyemizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam
  1. Bölge Müdürü Etem Boz da Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kapsamlı bir tesisi yapmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bölgemizde böyle bir kompleks yapının Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce yapılıyor olması çok sevindirici. Bu tesisi yerinde gezmekten, görmekten son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu tesisin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediyesi'ni hem tebrik ediyor hem de çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: