Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Kardeş Okula Kitap Bağışı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kendi imkanları ile topladıkları yaklaşık 500 adet...

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, kendi imkanları ile topladıkları yaklaşık 500 adet kitabı Yeşilyayla İlkokulu öğrencilerine bağışladılar.

Korkuteli Anadolu İmam hatip Lisesi Müdürü Ahmet Barut, öğrenciler tarafından gelen talebi değerlendirerek böyle bir bağış organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti. Barut, “Diğer sınıflarımızdaki öğrencilerimiz de bu organizasyonu devam ettirmek istediklerini ifade etmekteler. Öğrencilerimizin talebi doğrultusunda bu kampanyayı devam ettirerek, ihtiyaç sahibi okullara ulaştırmaya gayret edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Umut Çağında, Tarih Öğretmeni İlke Bakbak ve Kimya Öğretmeni Emine Kavas Kara nezaretinde Yeşilyayla Köyü'ne ziyarette bulunan öğrenciler, topladıkları 500 dolayındaki kitabı Yeşilyayla ilk okuluna bağışladılar.

Öğrenciler tarafından bağışlanan kitapları teslim alan Yeşilyay İlkokulu Müdürü Selim Aksu, İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: