Anadolu Jet, Erzurum-Tebriz Seferlerine Başlıyor

İran’ın sanayi üretiminde büyük paya sahip Tebriz’den Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki en büyük şehirlerinden olan...

İran’ın sanayi üretiminde büyük paya sahip Tebriz’den Türkiye’nin Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki en büyük şehirlerinden olan Erzurum'a yaz dönemi boyunca karşılıklı seferler düzenlenecek. Anadolu Jet tarafından icra edilecek seferler iş adamları ve özellikle üniversite öğrencin ulaşımlarında kolaylık sağlanmış olacak.

Erzurum- Tebriz seferleri, Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na Anadolu Jet tarafından sağlanan kısa süreli bağlantılarla tüm Türkiye ile kurulmuş olacak. 25 Haziran tarihinde başlayacak uçuşlar pazartesi ve cuma günü gerçekleştirilecek. Anadolu Jet, Erzurum seferi öncesi Erzurum Havalimanı’nda VİP Salonu’nda bir kokteyl düzenlendi. Kokteylde konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurumlu iş dünyasının bu sefere sahip çıkmasını isteyerek, bölgeye ciddi anlamda ekonomik bir katkı sağlayacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Jet İcra Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan da Erzurum-Tebriz arası uçuş başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bu anlamda iş dünyasının desteklerini beklediklerini, yakın bir tarihte Erzurum’dan 2 sürpriz uçuşu daha uygulamaya koyacaklarını ifade etti.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ise modern ipek yolunu Türkiye’den Erzurum üzerinden başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Erzurum-Tebriz tanıtım programına; Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti milletvekilleri ile bürokratlar ve işadamları katılarak, ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: