Anadolu lisesi öğrencileri “Sen De Katıl Sen De Paylaş” projesi başlattı

Genç Fatihler olarak bilinen Kozan Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında; Kozan Belediyesi...

Genç Fatihler olarak bilinen Kozan Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında; Kozan Belediyesi bünyesinde bulunan “Hayır Çarşısı’nı” güçlendirmek için “Hayır Çarşısı Canlanıyor” adıyla kampanya başlattı. Kozan Belediyesi'nin de desteği ile gerçekleşen “Kozan Hayır Çarşısı Canlanıyor” kampanyası kapsamında Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ilk önce Kozan halkının “Hayır Çarşısı” hakkındaki bilgilerini tespit etmek için anket çalışması başlattı. Anket çalışması sonrasında projenin kamuoyuna duyurulması için, billboardlar, afiş ve el ilanları dağıtımı yapılacağı öğrenildi.
Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri bu kampanya ile temel amaçlarının; "Kozan'da yaşayan, ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak." olduğunu söyledi. Ardından vatandaşların evlerindeki ihtiyaç fazlası eşyalarını “Hayır Çarşısı"na vermeleri istendi.
Ayrıca Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri; kampanyada verilecek olan kullanılmamış ve kullanılmış eşyalar için kullanılabilir durumda (temiz, yırtıksız vs.), katlı ve paketli olma kriterlerini de hayırseverlerle paylaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz