Anadolu Lisesi Yöneticileri'nden Ünver'e Teşekkür Ziyareti

Nevşehir Anadolu Lisesi yöneticileri, Müdür Başyardımcısı Aydın Adaklı başkanlığında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i...

Nevşehir Anadolu Lisesi yöneticileri, Müdür Başyardımcısı Aydın Adaklı başkanlığında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret ederek, okul bahçesinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmaları için teşekkür ettiler.

Nevşehir Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Aydın Adaklı, Müdür Yardımcısı Meryem Günay Lokmacı ve Edebiyat öğretmeni Seyhun İnceiş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Okulda gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarından dolayı büyük bir sorunun çözüme ulaştığını belirten Adaklı, yapılan faaliyetlerden dolayı okul yönetimi ve öğrenciler adına Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürmeleri için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini belirterek, eğitim alanında Nevşehir Belediyesi'nin bundan sonraki süreçte de etkin çalışmalar yürüteceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: