Anadolu OSB'nin Su Sorunu Çözülmeyi Bekliyor

  Ankara'nın yeni sanayi bölgelerinden ve kurulduğundan bu yana kuyu suyu kullanılan Anadolu OSB'deki su sorununun çözülmesi bekleniyor.

Ankara'nın yeni sanayi bölgelerinden ve kurulduğundan bu yana kuyu suyu kullanılan Anadolu OSB'deki su sorununun çözülmesi bekleniyor. Bölgede yaşadıkları su sorununa ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulunan Anadolu OSB Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Keskin, OSB'nin de içinde bulunduğu Temelli yakınlarındaki organize sanayi havzasında şebeke suyu sıkıntısının hala çözülemediğini söyledi. Soruna acil çözüm beklediklerini kaydeden Keskin, bölgedeki fabrikaların şu an itibarıyla kuyu suyu kullandıklarını, gecekondu önleme bölgesi olarak ifade edilen bölgedeki konutların da su ihtiyacını benzer yollarla karşıladıklarını dile getirdi. Keskin, "Ar-Ge çalışmasını yapan mühendisin musluğundan kuyu suyu akıyor" dedi. Anadolu OSB'de 2 yıl içerisinde yaklaşık 750 milyon liralık bir yatırımın yapılmasının beklendiğine işaret eden Keskin, "Bölgeye çok ciddi yatırımlar geliyor ancak bu derece yatırım alan bir yerde hala kuyu suyu kullanılıyor olması anlaşılmaz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: