Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin 167 öğrencisi mezuniyet heyecanı yaşadı.

Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin 167 öğrencisi mezuniyet heyecanı yaşadı.

Valilik önünde düzenlenen törenine Vali Memduh Oğuz, Vali Yardımcısı Kadri Canan, İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdai Kartöz, Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Memduh Oğuz, törende yaptığı konuşmada, Akkent Mahallesi'ndeki Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin uzaklığı nedeniyle mezuniyet töreninin Valilik önünde yapılmasını istediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Böylece Isparta Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne ilgi ve desteklerini ifade etme fırsatı bulduklarını belirten Oğuz, "Biz Isparta kamuoyu olarak bu meydanda gizli bir zenginliği ve güzelliği görmüş olduk. Geleceğe umutla bakan sizleri gördük. Öğrencilerimizin disiplinli ve ciddiyetli bir şekilde yetişmiş hallerini görmek, hepimizi çok memnun etti" dedi.

Öğrencilerden, onlara gösterilen sevgi ve desteği insanlara hizmet olarak yansıtmalarını isteyen Oğuz, "Ayrım yapmadan, cinsiyet, ırk, dil, din ayrımı yapmadan insanlara hizmet edin. Bunu da en güzel şekilde yapacağınıza inancım tamdır" diye konuştu.

Okul Müdürü Zafer Ulusoy ise, okullarından bu yıl 58 hemşire, 24 radyoloji teknisyeni, 30 acil tıp teknisyeni, 25 diş protez teknisyeni ve 30 tıbbi sekreter adayı olmak üzere 167 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.

Birincilikle mezun olan İbrahim Topuz da, yüreklerinde ayrılığın acı hüznü, gönüllerinde de yeni umutlar bulunduğu kaydetti.

Konuşmasının ardından yaş kütüğüne plaket çakan İbrahim Topuz, diplomasını Vali Memduh Oğuz'dan aldı. Daha sonra mezun olan öğrenciler, okulun bayrağı ve flamasını son sınıf öğrencilerine teslim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: