Anadolu şampiyonalarının yerleri belirlendi

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yurtiçi faaliyetleri kapsamında düzenlenen Anadolu Şampiyonaları’nın yerleri belirlendi.Altı bölge birincisi ve geçtiğimiz...

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun yurtiçi faaliyetleri kapsamında düzenlenen Anadolu Şampiyonaları’nın yerleri belirlendi.
Altı bölge birincisi ve geçtiğimiz seneki başarılı performanslarından dolayı direkt katılım hakkı elde etmiş iki il birincisi takım olmak üzere toplam sekiz takımın mücadele edeceği Anadolu Şampiyonaları, Gaziantep, Çanakkale, Isparta, Hatay, Balıkesir ve Nevşehir illerinde gerçekleştirilecek.
Erkekler ve kızlar olmak üzere iki kategoride üç yaş grubunda düzenlenecek olan şampiyonalarda Genç Erkekler Anadolu Şampiyonası 18-22 Nisan tarihleri arasında Gaziantep’te, Yıldız Erkekler Anadolu Şampiyonası 11-15 Nisan tarihleri arasında Çanakkale’de ve Küçük Erkekler Anadolu Şampiyonası ise 18-22 Nisan tarihleri arasında Isparta’da düzenlenecek.
Kızlar kategorisinde ise 18-22 Nisan tarihleri arasında Hatay’da Genç Kızlar Anadolu Şampiyonası, 11-15 Nisan tarihleri arasında Balıkesir’de Yıldız Kızlar Anadolu Şampiyonası ve 18-22 Nisan tarihleri arasında da Nevşehir’de Küçük Kızlar Anadolu Şampiyonası gerçekleştirilecek.
Şampiyonalara ait maç sonuçları, istatistiki bilgiler ve güncel haberler Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesi olan www.tbf.org.tr’den yayınlanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz