Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimşek’ten Ardahan Spor’a Malzeme Desteği

Ardahan 1. Amatör Futbol Ligi 2011-2012 sezonunu Şampiyonlukla tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele etmeye...

Ardahan 1. Amatör Futbol Ligi 2011-2012 sezonunu Şampiyonlukla tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele etmeye hak kazanan Ardahan spor’a Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimşek’ten malzeme desteği geldi.

Şimşek, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Ardahan spor kulübüne forma, istasyon malzemesi, sırt çantası, malzeme çantası, eşofman ve spor ayakkabısından oluşan takım hediye etti.

Sporun desteklenmesi gerektiğini belirten Şimşek, Ardahanlı iş adamlarını, Ardahanlı hemşerilerimizi katkıya bekliyorum ve çok küçük katkı demesinler. Bir top bile bir katkıdır. En uzun yollar bir adımla başlar diyerek şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

’’Bugün Ardahan spor ile birlikteyiz. Sayın Başkanımız Uğur Kaçar kardeşimizi ziyaret ettik ve elimizden geldiği kadarıyla malzeme yardımında bulunduk. Ben aslen Çıldır’ın Sabah oldu köyündenim. Ardahanlıyım, Ardahanlı hemşerilerimizi, sayın valimizi, Sayın Belediye Başkanımızı ve Milletvekillerimizi Ardahan sporumuza destek olmaları için buradan çağrıda bulunuyorum. Birlik ve beraberlik ile futbol kolektifliğini ortaya koyup Ardahan sporumuzun bizim turizmimize katacağı katkıları düşünerekten başarısı için elimizden gelen bütün destekleri beraberce siyaseten bütün siyaseten her şeyin üzerinde olan Ardahan sporumuza destek vermemiz gerekir. Ayrıca bizi sevindiren bir tarafta Uğur kardeşimizin genç ve aktif birisi olması, genç kardeşimizin moral motivasyonunu yükselterek ona bir ağabeylik yapıp destek vererek Ardahan sporumuzu belki de kimsenin hayır etmediği bir pozisyona getirerek Sayın Anadolu Spor Hukuk Danışmanım Selim Mesut Atılgan beyefendi gönüllü olarak her zaman bizim bu çalışmalarımızda yanımızda oldu. Bu anlamda gurbetteki Ardahanlı iş adamlarını, Ardahanlı hemşerilerimizi katkıya bekliyorum ve çok küçük katkı demesinler. Bir top bile bir katkıdır. En uzun yollar bir adımla başlar. Bir top bir adımdır. Bir adım atarlar, ondan sonra bir sürü şey gelir. Onun için turizm anlamında Ardahan’ımızı en iyi şekilde temsil edecek Ardahan Sporumuza herkesin destek vermesini canı gönülden istiyorum’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yardımlarından dolayı Sayın Özcan Şimşek ve Sayın Selim Mesut Atılgana teşekkür eden Ardahan spor Kulüp Başkanı Uğur Kaçar, aynı duyarlılığı il dışında yaşayan Ardahanlı iş adamlarından da beklediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: