Anadolu ulaşım herkesi otobüs sahibi yapıyor

Uşak’ın Gururu Anadolu Ulaşım “Sürekli Gelişim Akademisi” Okulundan 4. Dönem Mezunlarını Verdi.

Henüz 8 yaşında olan Anadolu Ulaşım, sektörde birçok yeniliğe liderlik ederek vizyonunu ortaya koyarken bu başarıyı genç ve dinamik bir ekiple sağlaması dikkat çekiyor.

Sektörde ilk defa Anadolu Ulaşım tarafından uygulanan “Sürekli Gelişim Akademisi” bu prensibin bir ürünü.

“Sürekli Gelişim Akademisi” bünyesinde, Güzel konuşma ve yazma, Mesleki Pratik İngilizce, Girişimcilik ve Toplam Kalite, Matematiksel Düşünme Becerileri, Empatik İletişim ve Kişisel Gelişim gibi Anadolu Ulaşım çalışanlarının ilgi alanlarına göre seçtikleri dersler hakkında 2 ay boyunca eğitim alıyorlar. Bugüne kadar 3 dönemi tamamlayan “Sürekli Gelişim Akademisi” 4. Dönem kursiyerlerini mezun etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil ERDOĞMUŞ dün gece Otel Dülgeroğlu’ nda 4.Dönem mezunların diploma töreninde verdiği vermekte şunları belirtti; “Anadolu Ulaşım olarak konuklarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına araçlarımızı sürekli yeniliyor, teknolojik yatırımlarımızı artırıyoruz. Fakat Anadolu Ulaşım olarak biliyoruz ki en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Bu doğrultuda Sürekli Gelişim Akademisi’ni oluşturduk. Burada her arkadaşımız kendilerini geliştirme fırsatı yakalıyorlar.” Dedi.

Yine sektöründe bir ilke imza atan Anadolu Ulaşımın yeni projesinin müjdesini de veren Halil ERDOĞMUŞ sözlerine şöyle devam etti; “ Anadolu Ulaşım Her Koltukta LCD Ekran, Türk Kahvesi İkramı, 220 Volt Priz, Kiralık Netbook, Teflon Bilet, Hatırlatma Sistemi, Facebook Üzerinden Bilet Satış, Refakatli ve Refakatsiz Yolcu, Bebek Koltuğu, İkiz Koltuk, Seyahat-İ Saltanat Otobüsleri, Yataklı Koltuk Uygulaması, Yolcumu İzliyorum, Wap Üzerinden Bilet Satış Hizmetlerini Türkiye’ de ve sektöründe konuklarına sunan ilk firma olma ünvanını taşımaktadır. Bu hizmetlerimize yeni eklenecek olan sanal ortamda ve otobüsümüzde seyahat eden yolcularımızın vazgeçemeyeceği bir bilgisayar oyunu projemizi bitirmek üzereyiz. Bu oyun ile herkes, küçük bir minibüsle başlayan işletmesini büyüterek otobüs firması filosunu kuracak ve keyifli zaman geçirecek.” Diyen Hali ERDOĞMUŞ sözlerini şöyle tamamladı; Yolculuğu A noktasından B noktasına varmak olarak tanımlamayan ve yolculuğu hizmet zenginliği ile birleştirerek “Keyifli Yolculuk’un” markası olan Anadolu Ulaşım, sektöründe ilklerin öncüsü olarak yoluna devam edecektir.” Dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz