Anadolu Ve Hüsrevpaşa Konteynır Kentte Sosyal Faaliyetler

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından deprem sonrası oluşturulan konteynır kentlerdeki sosyal faaliyet sürüyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından deprem sonrası oluşturulan konteynır kentlerdeki sosyal faaliyet sürüyor.

Konteynır kentte oturan çocuklar yararına Van'ın Saray ilçesinden gelen 15 kişilik öğrenci grubu, hazırladıkları şiirler ve gösterilerle izleyenlerle buluştu. Anadolu ve Hüsrevpaşa konteynır kentlerdeki çadırlardaki programın açılışında bağlama ve gitar eşliğinde türküler söylendi. Öğrenciler, daha sonra kendi yazdıkları 30'a yakın şiir okudular.

İki ayrı konteynır kentte gösterilerini sunan çocuklar katılım sayısından oldukça memnun olduklarını bu kadar katılımın olacağını düşünmediklerini dile getirdiler. Öğrenciler, gösteri sonunda konteynır kentte kalan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir bu tür organizasyonların bitmeyeceğini her fırsatta toplum yararına bu tip etkinlikleri düzenleyeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: