"Anadolu Yıldızlar Ligi"

BİLECİK (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Anadolu Yıldızlar Ligi"nin Ege grubu voleybol müsabakaları, Bilecik'te yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Anadolu Yıldızlar Ligi"nin Ege grubu voleybol müsabakaları, Bilecik'te yapılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, lig kapsamında kız ve erkek voleybol takımlarının karşılaşmalarına İzmir, Manisa, Uşak, Denizli, Kütahya, Eskişehir, Muğla, Aydın ve Bilecik'ten 270 sporcu katılacak. Grup maçları, 28 Şubat-2 Mart'ta Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak. Müsabakalara ilişkin teknik toplantı ve kura çekiminin iese Gençlik Merkezi Toplantı Salonu'nda 27 Şubat'ta yapılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: