Anadolu’da Sahaf Festivali Başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Sahaflar Birliği Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Anadolu’da Sahaf Festivali’ tarihi Bey...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Sahaflar Birliği Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Anadolu’da Sahaf Festivali’ tarihi Bey Mahallesi’nde başladı.

Tarihi Bey Mahallesi’nde düzenlenen festivalde İstanbul’dan 12, Ankara’dan 3, Gaziantep’ten de nostaljik sinema afişlerinin ve taş plakların satıldığı toplam 16 sahaf stant açtı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, tarihe tanıklık eden Bey Mahallesi’nin özledikleri ve hedefledikleri etkinliklere ev sahipliği yapmaya başladığını, insanı insan yapan en büyük olguların başında gelen okuma eyleminin ve insanlığın yaşanmışlıklarını içinde barındıran kitapların böylesine bir mekânda sergilenmesinin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

24 Haziran'da kitapseverlerle buluşan Anadolu’da Sahaf Festivali, 30 Haziran tarihine kadar Bey Mahallesi’nde açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: