Anadolu’dan Resimler

AntalyaBüyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın Antalya’ya kazandırdığı Fikret Otyam Sanat Galerisi, sergilere...

AntalyaBüyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın Antalya’ya kazandırdığı Fikret Otyam Sanat Galerisi, sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Sanat Galerisi’nde son olarak Ressam Hüseyin Zeray’ın “Anadolu”dan adlı resim sergisi açılacak. 9 Nisan’da sanatseverlerle buluşacak olan sergi 27 Nisan tarihine kadar açık olacak.

Yağlıboya ve kuru pastel kullanan sanatçının resimlerinde ana temayı Anadolu manzaraları ve Anadolu’nun çalışan kadınları oluştururken, sanatçının eserlerinde kırlar, deniz kenarları yün ayıklayan ya da tarlada çalışan kadınlar ile ağaçlar yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: