Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkan Vekili Doğan'dan, Vali Aksoy'a Ziyaret

Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkan Vekili İbrahim Doğan ve beraberindekiler, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Anadolujet Bölgesel Uçuşlar Başkan Vekili İbrahim Doğan ve beraberindekiler, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Doğan, ziyarette, vatandaşların, yaz tarifesinin başladığı Nisan ayından itibaren, Türkiye'nin iç hatlarda en fazla noktasına uçuş düzenleyen Anadolujet ile daha fazla noktaya, daha fazla uçuşla seyahat etmek imkanı bulabileceğini söyledi.

Yaz tarifesinin başlamasıyla Ankara-Samsun uçuşlarının karşılıklı günde 2 sefere çıkarılacağını aktaran Doğan, şunları kaydetti:

"Hem Samsunluların Ankara'ya sabah gidip akşam dönmeleri sağlanacak hem de Ankara üzerinden kısa bekleme süreleri ile başta Antalya, Adana, Gaziantep, İzmir, Diyarbakır olmak üzere Anadolu'nun dört bir yanına seyahat etmeleri için önlerinde daha fazla seçenek olmuş olacaktır. Samsun önemli potansiyellere sahip, Anadolujet'in de önemli uçuş noktalarından bir tanesidir. Firma olarak biz başta Samsun'a gerçekleştirdiğimiz seferleri artırmak için çalışmalar yapmaktayız. Bununla birlikte Samsun'un tanıtımı için katkı sağlayacak projelerin içinde yer almayı hedefliyoruz."

Reklam
Reklam

Vali Aksoy ise Samsun'un, geçmişi, tarihi, doğal güzellikleri, arkeolojisi, kentsel yaşamı ile önemli değerlere ve potansiyellere sahip bir il olduğunu ifade etti.

Turizm, seyahat ve iş amaçlı Samsun'a gelen ziyaretçi sayısının, her yıl bir önceki yıla göre artış gösterdiğini vurgulayan Vali Aksoy, şöyle devam etti:

"İlimizi ziyaret eden misafirlerimizin büyük bir kısmı son yıllarda ülkemizin gelişmesine paralel olarak büyüyen havacılık sektörünün imkanlarını kullanarak bu seyahatleri gerçekleştirmektedirler. Anadolujet ilimize ve yurt içinde birçok noktaya düzenlemiş olduğu bölgesel uçuşlarda, Samsun'un var olan değerlerini hava yolu ile seyahat eden yolcularına tanıtarak, ilimizin bu alanda gelişmesi ve tanınmasına önemli bir katkı sağlayacaktır."

Doğan, Vali Aksoy'a Anadolujet'in uçak maketini hediye etti.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz