Anadolu’nun Kırkpınarı, Karapürçek Yağlı Güreşleri Başlıyor

Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl 22’incisi düzenlenen Karapürçek Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı. 14...

Altındağ Belediyesi tarafından bu yıl 22’incisi düzenlenen Karapürçek Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı. 14 kategoride, yaklaşık 800 güreşçinin er meydanına çıkmaya hazırlandığı organizasyonda, pek çok başarılı güreşçi Karapürçek er meydanında buluşacak.

Tarihi yağlı güreşlerde adet olduğu üzere, güreşçilerin mücadelesi başlamadan önce, er meydanına ilk olarak minik güreşçiler çıkacak. Ağabeylerinden önce er meydanına çıkacak olan minikler, hem meydanı ısıtacak hem de gelecekte ne kadar başarılı güreşçiler olacaklarını ispatlama imkanı bulacaklar.

Reklam
Reklam

Karapürçek Yağlı Güreşleri’nde, Türkiye'nin en ünlü pehlivanları başpehlivanlık ünvanı için ter dökecek. Altındağ Belediyesi‘nin destekleriyle gerçekleşecek olan yağlı güreş müsabakalarının, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

17 Haziran Pazar günü Altındağ Belediyesi Karapürçek Güreş Meydanı'nda müsabakalar sabah saat 08.30 da başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: