Anadolu’nun Tüm Renkleri Bursa’da Can Buluyor

‘Uluslararası Bursa Festivali’ için bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu ile Türk...

‘Uluslararası Bursa Festivali’ için bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu ile Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Özgür Eren’in ‘Ben Anadolu’yum’ adlı programı, 27 Haziran Çarşamba günü saat 21.15’te Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘51. Uluslararası Bursa Festivali’, özel programlarıyla sanatseverlere keyifli anlar yaşatıyor. Bursa’da yoğun ilgi gören festivalde, 27 Haziran Çarşamba günü saat 21.15’te Ben Anadolu’yum programı muhteşem bir akşama imzasını atacak. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek olan programda, TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği ses sanatçısı Özgür Eren, en güzel türkülerini, Büyükşehir Belediyesi Karagöz Halk Dansları Topluluğu’nun yöresel dansları eşliğinde seslendirecek. Türkiye’nin dört bir yanına özgü renklerin aynı sahnede buluşacağı program, görsel bir şölene adını yazdıracak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: