Anafarta esnafla kucaklaştı

CHP’li Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, esnaf gezilerine başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, sivil toplum örgütleriyle birlikte esnaf gezilerini de sürdürüyor. Esnaf, Seyhan’ın genç ve Adanalı bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu belirterek, Anafarta gibi genç birinin belediye başkanlığına talip olmasının sevindirici olduğunu ve desteklerini esirgemeyeceklerini söylediler. Genç olmanın büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Anafarta ise 4 yılda Seyhan’ın çehresini değiştireceği sözünü verdi.

Adana’ya hizmet aşkı ile yanan ve bu doğrultuda CHP’den Seyhan Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Soner Anafarta, halkla iç içe olmak ve onların sorunlarını dinlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sucuzade Mahallesi esnaf ve sakinleriyle bir araya gelen Anafarta’yı dinleyen esnaf ve vatandaşlar “Hem genç hem de doğma büyüme Adanalı olan bir belediye başkanına şiddetle ihtiyacımız var. Çünkü Adana’yı ancak Adanalı olan anlar. İlk defa böyle genç bir aday adayı ile karşılaşıyoruz ve zaten eski yüzlerden de bıktık. Genç beyinlere ihtiyacımız var” dediler. Soner Anafarta’yı dinlediklerini ve Adana için iyi projeleri olduğunu belirten esnaf ve vatandaşlar Anafarta’ya inandıklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek, “Soner Anafarta’ya inanıyoruz. Adana’ya hizmet edebilecek bir belediye başkanı seçilsin. Gün birlik ve beraberlik günüdür. CHP’ye ve aday adaylarına destek vereceğiz” diye konuştular.

Reklam
Reklam

“KAYNAK BULACAĞIZ, PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Genç olmanın kendisi için iyi bir avantaj olduğunu vurgulayan Anafarta ise “Bilgim ve birikimim var. Seçildiğim taktirde 4 yılda Seyhan’ın çehresini değiştireceğim” şeklinde konuştu.

Aday adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı ziyaretlerde ve görüşmelerde olumlu tepkiler aldığını anlatan Anafarta, on yıllık siyaset hayatında belediye başkanlığı ile ilgili olarak yurt dışında da araştırmalar yaptığını belirterek şöyle konuştu:

“Kaynaklarını üreten bir belediyenin hem ekonomisi güçlü olur, hem de işsizliğe

çözüm bulur. Bunun için de projeler üretmek lazım. Bu donanım da bende var. Yaşım henüz 32 ve önümde aşılması zor bir yokuş var. O yokuşu da rahatlıkla geçeceğim. Seçildiğim taktirde Seyhan’ı 40 yaşıma kadar tarihi ve doğal güzellikleriyle öne çıkan bir ilçe yapacağım. Buna inancım tam. Bu süreçte de değerli büyüklerimin, kitle örgütlerinin, meslek odalarının ve halkımızın fikirlerini alacağım. Halk artık genç, dinamik ve projelerle gelen belediye başkanı görmek istiyor. Ben herkese, her kesime saygı duyan biriyim. Adana’ya hizmet etmek için var gücümle çalışacağım.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: