Anafen Dershanesi, başarılı öğrencisini bilgisayar ile ödüllendirdi

Erdemli'de eğitim faaliyetini sürdüren Erdemli Anafen Dershanesi, SBS'de Türkiye birincisi olan öğrencisi Aylin Şahin’e dizüstü...

Erdemli'de eğitim faaliyetini sürdüren Erdemli Anafen Dershanesi, SBS'de Türkiye birincisi olan öğrencisi Aylin Şahin’e dizüstü bilgisayar hediye etti.
Dershane binasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Anafen Dershanesi Müdürü Halil İbrahim Başer, 8. sınıf yerleştirme sonuçlarına göre, öğrencileri Ayla Şahin’in 500 puan ile hem Türkiye birincisi hem de Erdemli birincisi olduğunu ve tercihini İzmir Yamanlar Fen Lisesi'nden yana yaptığını söyledi. Başarısından dolayı öğrencilerini kutladıklarını belirten Başer, "Onun başarısını ödüllendirmek için de kendisine dizüstü bilgisayar hediye ettik. Bu başarı tesadüf değildir. Günlük takip, düzenli ders çalışma programları ve öğrencilerle bire bir ilgilenme sonucunda bu başarıyı elde ettik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.
Anne Hülya Şahin ise kızının bu başarısında, yalnız bırakmayan Anafen öğretmenlerini ve idarecilerini kutladı.
Ödül töreninde konuşan Aylin Şahin, "Bu başarımda okulumun ve Anafen Dershanesi fedakar öğretmenlerimin programları neticesinde böyle güzel bir okula yerleştim. Anafen'e güvendim ve kazandım.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz