Anafen'in başarı yükseltme sınavına 10 bin öğrenci başvurdu

Batman’da Anafen Dersanesi, 2, 3, 4 Mart tarihlerinde başarı yükseltme sınavı düzenledi. Anafen Dershanesi Müdürü...

Batman’da Anafen Dersanesi, 2, 3, 4 Mart tarihlerinde başarı yükseltme sınavı düzenledi.

Anafen Dershanesi Müdürü Serdar Söyler, Batman merkez ve Kozluk ilçesinde faaliyet gösteren dershanelerinde düzenlenen sınavlara 4. sınıflarda bin 417 öğrenci, 5. sınıflarda 2 bin 489 öğrenci, 6. sınıflarda 2 bin 589 öğrenci ve 7. sınıflarda 2 bin 412 öğrencinin katıldığını söyledi.
4, 5, 6 ve 7. sınıflarda yaklaşık on bin kontenjanın çok kısa sürede dolduğunu belirten Serdar Söyler, Batman halkına ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Batmanlıların yoğun ilgisinden dolayı 2012-2013 eğitim sezonunda Batman’da 2. Anafen şubesini açacaklarını belirten Söyler, 23 Nisan’a kadar 8. sınıfa erken kayıt yaptıran öğrencilere mp4 vereceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz