Anamur Belediye Başkanı Türe: Hizmetlerimiz artarak devam edecek

Mersin'in Anamur ilçesinde belediye tarafından yaptırılan Cumhuriyet Meydanı hizmete girdi. <br/>Hükümet Konağı yanına 4 bin...

Mersin'in Anamur ilçesinde belediye tarafından yaptırılan Cumhuriyet Meydanı hizmete girdi.
Hükümet Konağı yanına 4 bin metrekare alan üzerine kurulan ve aynı anda 15 bin kişiyi alabilen meydan 500 milyar liraya mal oldu.
Belediye Başkanı Mehmet Türe, "Yeni Cumhuriyet Meydanı'nın peyzaj çalışmaları tamamlandıktan sonra her türlü etkinlikte 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bundan sonra da hizmetlerimiz artarak devam edecek." dedi.
Bir yıllık bir çalışma sonucu ortaya çıkan Meydan'ın Anamur'a yakışır bir meydan haline geldiğini söyleyen Türe, "Bundan sonra her 3 ayda bir açılış yaparak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bu hizmetleri yaparken Anamur halkının her zaman arkamda olduğunu bilmem bana ayrı bir heyecan veriyor." diye konuştu.
Türe, "558. yıldönümünü kutladığımız İstanbul’un fethinde görev almış Fatih Sultan Mehmet Han ve askerlerini rahmetle anıyorum. Dualarla karşılayacağımız 3 ayların ve Regaib Kandili’nin de ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum." diye konuştu.
Kaymakam Cemil Aksak da "Cumhuriyet Meydanı’nın Anamur’a uzun yıllar hizmet edeceği kanaatindeyim." diye konuştu.
Açılışa katılanlar belediye mehteran takımı ve Mustafa Yıldızdoğan konserleri ile coştu.
Açılışa MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Kaymakam Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Kesikbaş, Başsavcı Devrim Yenikomşuoğlu, Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz