Anaokulu öğrencileri hayvanları yakından tanıdı

Karaköprü İlkokulunda eğitim öğretim gören anaokulu öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde düzenlenen bir etkinlikle çeşitli hayvanları tanıma fırsatı buldu.Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yapılan alan gezisinde farklı türdeki hayvanı gözlemleme fırsatı bulan minik öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkardı.

Karaköprü İlkokulunda eğitim öğretim gören anaokulu öğrencileri, Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde düzenlenen bir etkinlikle çeşitli hayvanları tanıma fırsatı buldu.
Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla yapılan alan gezisinde farklı türdeki hayvanı gözlemleme fırsatı bulan minik öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkardı. Çocuklara, hayvan sevgisini aşılamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğretmenleri tarafından hayvanların türleri hakkında minikler bilgilendirilirken meraklı gözlerle anlatılanları dinleyen öğrenciler de hayvanların yaşama tutunabilmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
Anaokulu öğretmeni Bircan Şahin, yaptığı açıklamada, “Gezegenimizi paylaştığımız diğer canlı türlerinden olan hayvanları ve onların dünyasını daha yakından tanımak için öğrencilerimize çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Zaman zaman resimlerini gördükleri hayvanları yakından tanıma fırsatı bulan öğrencilerimize sorgulayan ve duyarlı bireyler olarak hayvan çeşitliliğinin korunmasında insanlara görevler düştüğünü, sorumluluk sahibi olmanın ve gezegenimizi bu canlılarla paylaşarak yaşamanın önemini anlattık, geleceğimizi şekillendirmek adına imkanlarımız kısıtlı olsa da çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz