Anaokulu Öğrencileri Kütüphaneyi Ziyaret Etti

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri nedeni ile Dilovası Solventaş İlköğretim Okulu Anaokulu öğrencileri Dilovası Belediyesi Merkez Halk...

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri nedeni ile Dilovası Solventaş İlköğretim Okulu Anaokulu öğrencileri Dilovası Belediyesi Merkez Halk kütüphanesi'ni ziyaret ederek, öğretmenlerinden ve kütüphane yetkililerinden bilgi aldılar.

Minik öğrencilere kütüphanenin kullanım amaçları ve kütüphanedeki davranışlar öğretilirken, kitap okumanın da ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıldı. Kütüphanede sessiz bir şekilde oturulması gerektiğini öğrenen minikler daha sonra öğretmenleri ve kütüphane yetkililerinin eşliğinde kitap okudular. Kütüphaneyi seven minikler, binlerce kitabı bir arada görmenin şaşkınlığını da yaşadılar.

Reklam
Reklam

Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce kütüphaneyi ziyaret eden Anaokulu öğrencilere boyama kitabı hediye edildi. Anaokulu öğrencileri kütüphaneden ayrılırken boyama kitabı ve kütüphane hakkında bilgi verdikleri için yetkililere teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz