Anaokulu Öğrencileri Meyve Fidanı Dikti

Rize'nin Ardeşen ilçesinde Nenehatun Anaokulu 4 ve 5 yaş grubu anaokulu öğrencileri, Recep Tayyip Erdoğan...

Rize'nin Ardeşen ilçesinde Nenehatun Anaokulu 4 ve 5 yaş grubu anaokulu öğrencileri, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu bahçesine meyve fidanı dikti.

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında öğretmenleri eşliğinde fidan diken öğrenciler, fidanların bakımı ve sulunması konusunda da bilgilendirildi. Minik öğrenciler, öğretmenleri ve velilerinin yardımıyla diktikleri çam fidanlarını daha sonra tek tek suladı. Minikler, etkinlik sonunda MYO bahçesinde doyasıya eğlendi.

Reklam
Reklam

Nenehatun Anaokulu Müdürü Önder Arpacı, bu tür sosyal faaliyetleri devamlı düzenlediklerini söyledi. Bu etkinlikte de bahar mevsimini fırsat bilerek fidan dikmek istediklerini vurgulayan Arpacı, "Öğretmen arkadaşlarımız veliler ve çocuklarıyla birlikte meyve fidanlarını tek tek diktik. Bu vesileyle çocuklara fidan dikiminin önemini aşılamış olduk. Arkadaşlarıma ve katılan tüm velilere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

</amp-ad>

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz