Anaokulu öğrencilerinden Demir'e ziyaret

Hekimoğlu Ali Paşa İlköğretim Okulu’ndaki anaokulu öğrencileri Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.

Başkan Demir Okul Müdürü Orhan Tümsavaş, Müdür Yardımcısı Fatma Hoş ve öğretmenlerinin gözetiminde Başkanlık binasına gelen anaokulu öğrencilerini tek tek öperek karşıladı. Minik öğrenciler Başkan Demir’e çiçek verirken, Başkan Demir de çocuklara çikolata ikram etti.

Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaret sırasında okul hakkında bilgi alan Başkan Demir, çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocukları tek tek öperek uğurlayan Başkan Mustafa Demir, kız öğrencilere bebek, erkek öğrencilere ise uzaktan kumandalı araba hediye etti.

Reklam
Reklam

Minik öğrenciler Başkan Demir ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Başkanlık binasından ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz