Anaokulu Öğrencilerine Çizgi Film Eşliğinde Bilinçlendirme Sunumu

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından anaokulu öğrencilerine yönelik trafik bilgisi eğitimi ve önemli durumlarda aranacak

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından anaokulu öğrencilerine yönelik trafik bilgisi eğitimi ve önemli durumlarda aranacak numaralar hakkında çizgi film eşliğinde sunum yapıldı.

Hüsnü Özyeğin İlköğretim Okulu anaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen programa, Iğdır Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ'ın eşi Nurten Karadağ, okul müdürü ve öğretmenler katıldı.

Nurten Karadağ, yapılan etkinliklerin öğrenciler için önemli olduğunu belirtti.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu tür etkinlikleri sürekli yapması gerektiğini belirten Karadağ, "Bu eğitim sayesinde öğrenciler bilinçleniyor. Küçük yaşta eğitim almaya başlıyorlar. Polislerimiz bu konuda çok duyarlı davranıyor." dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen etkinlik kısa film ve slayt gösterisiyle son buldu.

Muhabir: Emrah Kocabey / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: