Anaokulu Öğrencilerinin İtfaiye Merakı

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi Anaokulu öğrencileri, bilgi dağarcıklarını genişletmek ve meraklarını gidermek amacıyla İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret...

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi Anaokulu öğrencileri, bilgi dağarcıklarını genişletmek ve meraklarını gidermek amacıyla İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, Suruç Anaokulu Müdürü İlhan Öz ve öğretmenleri ile birlikte İlçe İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden minik öğrenciler, itfaiyecilerin kullandığı kaskları takmanın heyecanını yaşadı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, öğrencilerin İtfaiye teşkilatını, neler yaptığını öğrenmeleri için bu geziyi düzenlediklerini, küçük yaşta öğrenilen bilgilerin unutulmayacağını ve bir hayat boyu kendilerine rehberlik edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü İlhan Öz ve öğretmenler gezideki yardımlarından dolayı Suruç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: