ANAP'tan CHP'ye başarı ziyaretipartisidir"

Anavatan Partisi (ANAP) Diyarbakır milletvekili adayı Aydın Ayaydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim bürosunu ziyaret ederek, milletvekili adayı Mesut Değer ile görüştü.

ANAP milletvekili adayı Ayaydın, CHP Diyarbakır milletvekili adayı Mesut Değer'e başarı dilemek için nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette bir konuşma yapan Aydın Ayaydın, CHP'nin Türkiye'nin köklü siyasi partilerinden olduğunu belirterek, "Atatürk'ün kurmuş olduğu bir parti olan CHP'nin Türkiye'ye çok büyük hizmetleri olmuştur. Bu partiden aday olan sizlerin de hem Türkiye'ye, hem Diyarbakır'a çok büyük hizmetler veceğine inanıyorum. Bizim kol kola gireceğimiz zaman 3 Kasım'dan sonra olmalıdır" dedi.

Reklam
Reklam

"KAVGA, KÜFÜR VE YUMRUK OLMAMASINI İSTİYORUZ"

CHP milletvekili adayı Mesut Değer ise, TBMM'de bulunan partilerin hizmet etmesi gerektiğini vurgulayarak, "Meclis'te kavga, küfür ve yumruk olmamasını istiyoruz. Bu dönem önemlidir. Türkiye ANAP döneminde kriz yaşadı. 4 Kasım'da Diyarbakır milletvekilleri olarak parlementoya girersek, diğer partilerle dayanışma içinde ortaklaşa hizmet etmeye varız" diye konuştu.

İHA

Anahtar Kelimeler: