Anasınıfı İnşyaatları 15 Eylüle Tamamlanacak

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Milli Egemenlik İlköğretim Okulu bünyesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan 4’er derslikli iki...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Milli Egemenlik İlköğretim Okulu bünyesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan 4’er derslikli iki ayrı anasınıfı, 15 Eylül tarihinde tamamlanarak eğitim-öğretime açılacak.

Milli Egemenlik İlköğretim Okulu bahçesinde İmamlar Otelcilik ve Tic. A.Ş Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Hafize Ayten Vural ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Milli Egemenlik İlköğretim Okulu MATSO Anasınıfı inşaatlarının 2012-2013 Eğitim-öğretim dönemine tamamlanarak açılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Yüklenici firma Tezcan Kardeşler Beşyıldız Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Tezcan, Hafize Ayten Vural ve MATSO Anasıfı inşaatlarının sözleşmesinin 4 Haziran 2012 tarihinde yapıldığını belirterek “Yüklenici firma olarak 5 Haziran tarihinde teslim aldık ve vakit geçirmeden inşaata başladık. Sözleşmede belirtilen bitiş tarihi olan 15 Eylül tarihine kadar inşaatı tamamlayarak teslim edeceğiz. Her iki hayırseverimizde 4’er sınıftan oluşan anasınıfları yaptırdı. 8 derslikten oluşan anasınıflarının eğitim-öğretime açılmasıyla Milli Egemenlik İlköğretim Okulumuzun biraz olsun rahatlayacağına inanıyorum. Yeni yapılan anasınıflarının Milli Egemenlik mahallemize ve Manavgatımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz