Anasınıfı Öğrencilerinden Köy Okuluna Destek

Osmaniye’nin Kadirli ilçlesinde Şehit Polis Fatih Mehmet Zorlu Anaokulu öğrencileri “Kumbaramla paylaşıyorum” kampanyası düzenlediler. Harçlıklarından...

Osmaniye’nin Kadirli ilçlesinde Şehit Polis Fatih Mehmet Zorlu Anaokulu öğrencileri “Kumbaramla paylaşıyorum” kampanyası düzenlediler. Harçlıklarından biriktirdikleri parayla köy okulunda ki öğrencilere kırtasiye malzemesi,sıra,masa gibi malzeme yardımında bulundular.

Şehit Polis Fatih Mehmet Zorlu Anaokulu Uğur böcekleri sınıfında ki öğrenciler sezon başında “Kumbaramla paylaşıyorum” projesi adı altında sınıfta kumbara yaparak harçlıklarından kumbarada hergün para biriktirmeye başladılar. Projede amaç öğrencilere paylaşma duygusunu ve yardımlaşmayı öğretmekti. Bunun için sınıf öğretmeni Zehra Kuzkaya ilçeye bağlı İlbistanlı köyü Balliler ilkokulunda ki anasınıfını kardeş okul seçti. Öğrenciler yıl boyu biriktirdikleri kumbarayı açtılar. Kumbara da biriken parayla Balliler İlkokulu'nda eksik olduğunu tespit ettikleri halı süpürgesi,sıra,çalışma masası,kırtasiye malzemesi aldılar. Aldıkları malzeme ile birlikte yola çıkan öğrenciler köy okulunu ziyaret edip okul idarecilerine hediyelerini teslim ettiler.

Reklam
Reklam

Yıl boyunca biriktirdikleri parayla köy okuluna malzeme desteğinde bulunan anasınıfının öğretmeni Zehra Kuzkaya, “Projemiz amacına ulaştı. Öğrencilerimiz paylaşma duygusunu ve yardımlaşmayı canlı yaşadılar. Yıl boyunca öğrencilerim sınıfımızda ki kumbara da para biriktirdiler. Biriken parayı da böylesine bir yardımda harcadık mutluyuz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: