Anasınıfı Öğretmenden Çocuklara Oyun Parkı

SAMSUN (AA) - Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yıl sonu sergisinin yapıldığı Şentepe İlkokulu'nun bahçesindeki oyun parkı, katılanların dikkatini çekti.

Vezirköprü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yıl sonu sergisinin yapıldığı Şentepe İlkokulu'nun bahçesindeki oyun parkı, katılanların dikkatini çekti. Okulun anasınıfı öğretmeni tarafından yapıldığı öğrenilen oyun parkında, çocukların teneffüs ve oyun saatlerini keyifle geçirmelerinin amaçlandığı gözlemlendi. Anasınıfı Öğretmeni Mehmet Çapa, çocukların oyun saatlerini ve teneffüsleri daha eğlenceli geçirmeleri amacıyla kendi imkanıyla ahşaptan kaydırak ve tahterevalli yaptığını belirtti. Çocukların bu oyuncakları kullanmaları ile daha mutlu olduklarını gördüklerini ifade eden Çapa, "Çocukları ve mesleğimi çok seviyorum. Şehirlerde yaşayan çocukların imkanlarını kırsalda yaşayan çocuklara da sağlamak adına kendi ellerimle onlara oyun parkı hazırladım. Çocukları mutlu etmek beni de mutlu ediyor" dedi. Programa katılan Vezirköprü Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Tunç, anasınıfı öğretmeni Mehmet Çapa’ya duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek, "Meslek aşığı bu olsa gerek. 2014-2015 eğitim yılı başlamadan Şentepe İlkokulu bahçesine belediye olarak yeni oyun parkuru kuracağız. Çocukların mutluluğu bizler için de önemli" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz