Anasınıfı Velilerine Seminer

Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin velilerine, “Çocuk Hastalıkları ve Çocuk Beslenmesi” konulu seminer...

Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin velilerine, “Çocuk Hastalıkları ve Çocuk Beslenmesi” konulu seminer verildi.

19 Mayıs İlkokulu Salonu’nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Alaşehir Devlet Hastanesi İntaniye Uzmanı Dr. Kubilay Gürcan Civaner, Diyetisyen Alper Yorgancı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Feray Kılıç ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Derya Mama katıldılar. Çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı seminerde çocuk hastalıkları, çocukların beslenmesi, çocuklara yaklaşma, diyalog kurma ve çocukları dinleme konuları anlatıldı.

Reklam
Reklam

Seminerin açılışında konuşan Okul Müdürü Ali Uysal, geleceğin sağlıklı nesillerini yetiştirmek için velilerin bilinçlenmesi gerektiğini belirterek, çocukları sadece okulların eğitmediğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz