ANATEKDER Başkanı Kır:

 ANATEKDER Başkanı Reşat Kır, yerel seçimlerde bütün teknik elemanları gerek belediye başkanlıkları için gerekse de belediye meclis üyelikleri için müracaatta bulunmaya çağırdı.

ANATEKDER Başkanı Reşat Kır, yerel seçimlerde bütün teknik elemanları gerek belediye başkanlıkları için gerekse de belediye meclis üyelikleri için müracaatta bulunmaya çağırdı. Kır, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel yönetimler tarafından sunulan hizmetlerin kalitesinin şehirlerin dinamizmi açısından son derece öndemli olduğunu söyledi. Bir şehrin alt ve üst yapılarının teknik elemanların ufkuyla ve becerileriyle şekilleneceğini bildiren Kır, şunları kaydetti: "Adaylık başvuru sürecinin son günleri yaşanırken öncelikle, mühendisiyle, mimarıyla, tekniker ve teknisyeniyle bütün teknik elemanları gerek belediye başkanlıkları için, gerek se belediye meclis üyelikleri için müracaatta bulunmaya davet ediyoruz. Büyükşehirlerin sınırlarının yeniden çizilmesi ve bu uygulamanın seçimlerin hemen sonrasında yürürlüğe girecek olması, göreve talip olma noktasında teknik elemanlara ayrı bir mesuliyet yüklemektedir. 1 Kasım 2013 günü son bulacak başvuru sürecinin verimli bir şekilde değerlendirilmesini arzu ediyoruz. ANATEKDER olarak bir çağrımız da seçimlere iştirak edecek siyasi partilere ve yöneticilerine olacaktır. Hem belediye başkanlıkları için, hem de meclis üyelikleri için yeterli donanıma sahip teknik elemanlara fırsat verirseniz, yıllardır edindikleri birikimi toplumun istifadesine sunmalarına vesile olacaksınız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz