ANATIPDER'den KETEM'e ziyaret

ÇORUM (A.A) - Çorum ANATIPDER (Anadolu Tıbbiyeliler Derneği) üyeleri, 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Devlet Hastanesi KETEM'i (Kanser

ÇORUM (A.A) - Çorum ANATIPDER (Anadolu Tıbbiyeliler Derneği) üyeleri, 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Devlet Hastanesi KETEM'i (Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi) ziyaret etti.

ANATIPDER Başkanı Op. Dr. Ethem Zobacı ziyarette yaptığı konuşmada, KETEM ile işbirliği içinde halkın kanser hakkında bilinç düzeyinin ve farkındalığının arttırılması için ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

KETEM sorumlu doktoru Dr. Mustafa Serdar Korkmaz ise KETEM çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Kormaz, KETEM'in özellikle kadın hastalara yönelik meme kanseri ve rahim ağzı kanserinin erken teşhis edilmesine yönelik tarama ve eğitim faaliyetlerini yürüttüğünü bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: