ANAVATAN sahaya inecek

ANKARA (ANKA) – Anavatan Partisi, seçim sonrası girdiği suskunluğu bozuyor. Yeni oluşturulan başkanlık divanı üyeleri kurban bayramının hemen ardından yurt turuna çıkacak. İl il dolaşacak yöneticiler, parti teşkilatını ve halkı dinleyerek, genel seçimlere giremeyen teşkilatı yerel seçimler öncesi harekete geçirecek.
Başkanlık divanını yenileyen ANAVATAN'nın yeni Genel Sekreteri Mustafa Kaya, ANKA'ya yaptığı açıklamada, yeni ve güçlü bir başkanlık divanının oluştuğunu belirterek, bu güçlü kadronun kısa süre içerisinde yapacağı çalışmaların ses getireceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ülkede var olan sorunlar karşısında "yeni bir okuma" geliştirdiklerini vurgulayan Kaya, "Türkiye ekonomik, siyasal ve sosyal alanda bir risk altındadır. Biz bütün bu sorunlara karşı yeni bir okuma geliştiriyoruz. Bu yeni değerlendirmeleri çok yakında bütün kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. Yöneticiler arasında il bazında çalışmalara başladıklarını bildiren Kaya, "Aramızda iş bölümü yaptık. Kurban bayramından sonra her arkadaş kendi bölgesinde bulunan illere gidecek. Teşkilatımızdaki sorunlar yerinde incelenecek" diye konuştu.

Seçimler öncesi merkez sağda bir "birleşme sancısı" çektiklerini söyleyen Kaya, "Bu sancılı dönemden en çok teşkilatlar etkilendi. Parti olarak seçime giremedik. Bu dönemin izlerini üzerimizden atmaya başladık" dedi. Genel Başkan Erkan Mumcu ve yeni göreve gelen başkanlık divanının uzun süren toplantılarda bir araya geldiğini söyleyen Kaya, Anavatan Partisi olarak ülkenin sorunlarına karşı yeni bir yol açmak istiyoruz. Yeni bir yol yoksa yeni bir yol yapacağız. Ama mutlaka bir şeyler yapacağız" diye konuştu. (ANKA)

Reklam
Reklam