Anayasa Komisyonu Başkanı Kuzu, Eskişehirlilere ‘başkanlık Sistemi’ni Anlatacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, ‘Başkanlık Sistemi’ni anlatmak...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Anayasa Komisyon Başkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, ‘Başkanlık Sistemi’ni anlatmak üzere yarın Eskişehir’e geliyor.

Yunusemre Kültür Merkezi'nde yarın saat 19'da yapılacak olan konferans hakkında bilgi veren Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, yeni Anayasa hazırlıkları çerçevesinde, partilerinin, ‘Başkanlık Sistemi'nin Anayasa'da yer alması konusunda çalışmalar yürüttüğünü hatırlattı. Anayasa Komisyonu Başkanı Kuzu’nun kent halkına sistemi anlatacağını aktaran Reyhan, “Başkanlık Sistemi'nin ülkemizin geleceği için en uygun sistem olacağı düşüncesi ile teşkilatlarımızı, partililerimizi ve vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla ‘Başkanlık Sistemi'ni tanıtmak ve anlatmak için toplantılar düzenlemekteyiz. Bu kapsamda Yunusemre Kültür Merkezi'nde 17 Nisan 2013 Çarşamba saat 19.00'da TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Prof Dr Burhan Kuzu konuğumuz olacak ve ‘Başkanlık Sistemi'nin katılımcılara anlatacak. Yapılacak olan toplantımıza Sivil Toplum Kuruluşları (STK), kanaat önderleri, partililerimiz, vatandaşlarımız ve basınımız davetlidir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: