Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç’tan Vali Daşöz’e Ziyaret

Manisa Barosu’nun düzenlediği “Anayasal Haklar ve Hürriyetler” konulu konferansa katılmak üzere Manisa’ya gelen Anayasa Mahkemesi...

Manisa Barosu’nun düzenlediği “Anayasal Haklar ve Hürriyetler” konulu konferansa katılmak üzere Manisa’ya gelen Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ü ziyaret etti.

Vali Daşöz, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ı Valilik binası önünde yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte karşıladı. Birlikte makam odasına çıkan Kılıç, Valilik Özel Defteri'ni imzaladı. Vali Daşöz, günün anısına Kılıç’a içerisinde mesir macunu ile Manisa’ya özgü ürünlerin bulunduğu hediye sepeti ve lale işlemeli porselen vazo takdim etti. Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Daşöz, “Manisa Baro'muzun çok güzel bir geleneği oluşmaya başladı. Yüce mahkemelerimizin değerli başkanlarını davet ediyorlar. Hem Manisa Barosu’nun düzenlediği programa icabet etmeniz hem de şehrimizin onurlandırılması anlamında büyük jest yapmanız nedeniyle Manisa adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Manisa Barosu’nun düzenlediği programa katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Kılıç da, “Manisa, benim dünyamda çok önemli yer tutan bir ilimiz. Manisa, büyük bir medeniyete ev sahipliği yapan, bizim bağlı olduğumuz o medeniyetin gerçekten çok değerli yöneticilerinin yetiştiği Şehzadeler şehri bir ilimiz. Manisalılarla görüşmek benim için bir onur. Ankara’nın çok stresli ve bunaltıcı havasından, Manisa’nın güzellikleriyle buluşmak ziyadesiyle memnun etti” diye konuştu.

Manisa Barosu tarafından Belediye Kültür Sitesi Lale Salonu’nda yapılacak konferansa katılacak olan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, "Anayasal Haklar ve Hürriyetler" konusunda katılımcılara bilgi verecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: