Anayasa Uzlaşma Komisyonu Toplantılarına Ara Verdi

TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu, 1 Ağustos'ta toplanmak üzere çalışmalarına ara verdi. TBMM Anayasa Uzlaşma...

TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu, 1 Ağustos'ta toplanmak üzere çalışmalarına ara verdi.

TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu toplantısı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, BDP'nin Komisyon Başkanlığı'na dilekçe vererek 20 Temmuz'a kadar izinli sayılmak istediğini hatırlatarak, "25 Temmuz akşamına kadar 4 siyasi partimiz temel hak ve özgürlüklerle ilgili görüşülmemiş tüm maddeler hakkındaki görüşlerini Meclis Başkanlığı'na vermiş olacaklar. Bu gelen görüşleri, diğer partilere dağıtacağız. 1 Ağustos saat 11.00'de toplanmak üzere çalışmalarımızı bu şekilde sürdüreceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

BDP'nin Uzlaşma Komisyonu'na, 20 Temmuz'u takip eden toplantıya kadar izinli sayılma yönünde dilekçe verdiğini hatırlatan Çiçek, "CHP'nin de önümüzdeki hafta kurultayı var. Onu da hesaba katarak böyle bir karar aldık." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz