"Ancak filmlerde olur" dedirtecek bir soygun!

Ankara'da bir iş adamının parasını çalan hırsızların yöntemi dudak uçuklattı.

Ankara'da meydana gelen soygun olayında soyguncular önce işadamının aracının lastiğini patlattılar, işadamı aracının lastiğini değiştirmek için aracında inince soyguncular 82 bin TL'yi alıp kayıplara karıştı.

İşaadamı Erdinç Ebren, Ostim Yüzüncü Yıl Bulvarı üzerinde bulunan bir bankanın şubesine girerek 82 bin TL'le çekti. Ebren, ardından

banka şubesinin önüne park ettiği aracının arka koltuğuna para çantasını koyduktan sonra direksiyona geçti. Ebren, aracı hareket ettirdiğin ise on lastiğin patladığını fark etti. Aracında inerek lastiğini değiştiren Ebren, tekrar direksiyona geçtiğinde para çantasının olmadığını fark etti.

Reklam
Reklam

ÖNCE LASTİĞİ PATLATILAR SONRA PARAYI ALIP KAÇTILAR

Ebren, olaydan sonra polis merkezini arıyarak başında geçenleri anlattı. Olay yerine gelen ekipler çevrede inceleme başlatırken araçta da parmak izi aldı. Çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye alan ekipler, kaçan soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Soyguncuların işadamını takip ettiği ve işadamının bankaya girmesiyle aracının ön lastiğini patlattıkları belirtildi. İşadamının aracının lastiği tamir etmesini de fırsat bilen soyguncular para çantasıyla kayıplara karıştı. İşadamı Ebren, olaya daha da anlam veremediğini ve şokta olduğunu belirterek, "Hiçbirşeyden habersiz aracıma bindim, hareket ettiğim sıra aracın lastiğinin patlak olduğunu farkettim ve aşağıya inerek lastiği değiştirdim. Tekrar araca bindiğimde çantanın olmadığını gördüm, herşey birkaç dakika içinde olmuş" dedi.

DHA