Ancelotti'den Terim için şok ifadeler!

Jose Mourinho'nun gidişiyle Real Madrid'in başına geçen Carlo Ancelotti'nin biyografisinde selefi Fatih Terim ile ilgili yazdıkları okuyanları şaşırtmaya devam ediyor.

Terim'in 'Biri Bizi Gözetliyor' hayranı olduğunu belirten Ancelotti, İmparator hakkında şu cümlelere yer verdi;

'BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR BAĞIMLISIYDI'

"Terim'in Adriano Galliani'nin karşısında düzenli olarak et suyu ve musluk suyu içerek diyet yapması onun sinirlerini tepesine çıkarıyordu. Ayrıca; 'Biri Bizi Gözetliyor' bağımlısıydı. Genellikle Galliani'yi öğle yemeğinde yalnız bırakır ve özel odasına koşardı. Programdakilerin ne yaptığını merak ediyordu. Sonra da Milan onu gönderdi. Ben de olası riskleri önlemek için, sözleşme imzalarken, sağ elimi kaldırdım ve sol elimi de kalbime koydum şunları söyledim;

Reklam
Reklam

Yemin ederim ki; A.C. Milan'ı her zaman, ne pahasına olursa olsun, tüm Biri Bizi gözetliyor üyelerinin önünde tutacağım."

'Sıradan Bir Dahinin Güzel Oyunları' adlı kitap Ekim 2010'da yayınlanmıştı. Kitapta Carlo Ancelotti'nini yanı sıra eski futbolcu Paolo Maldini ve Alessandro Alciato'nun katkısı bulunuyor.

SALI GÜNÜ HESAP GÜNÜ

Terim'in kısa süren Milan döneminden sonra yerine Ancelotti gelmişti. 17 Eylül Salı günü şampiyonlar liginde oynanacak Galatasaray-Real Madrid mücadelesi Fatih Terim ile Carlo Ancelotti'yi karşı karşıya getirecek.