Ancestors: The Humankind Odyssey İlk Bir Yıl Epic Store'da Olacak!

Epic Games Store oyunları zaman sınırlı da olsa kapmaya devam ediyor. Şimdi de Ancestors: The Humankind Odyssey'in çıkışından sonraki ilk bir yıl boyunca PC'de Epic Games Store'a özel olacağı duyuruldu.

Duyuruyu Take-Two CEO'su Strauss Zelnick yaptı. Zelnick'e göre, farklı dağıtım seçenekleri iyi bir şey. "Exclusive anlaşmalarını nadiren de olsa yapıyoruz ancak oyunlarımızla Steam'i desteklemeye de devam edeceğiz," diyor Zelnick.

Take-Two'nun son zamanlarda Epic Games ile arası epey iyi görünüyor. Firmanın Borderlands 3 ve The Outer Worlds gibi iki önemli oyunu daha zaman sınırlı olmak üzere Epic Games Store'dan çıkış yapacak.

Panache Digital'in geliştirdiği oyunun mağaza sayfasındaki açıklaması ise şöyle: "Assassin's Creed'in yaratıcısından bu yeni macerasında, inanılmaz insan evriminin inanılmaz spiritüel yolculuğuna çık ve 10 milyon yıl önceki yolculuğa başla. İnsanlığın şafağındaki Neojen Afrika'yı KEŞFET. Nefes kesici her manzaranın etrafında tehlikeler gizleniyor. Yeni toprakları keşfederken korkuyu yenerek bölgeni GENİŞLET ve sayınızı arttırmak için klanını büyüt. Nesiller boyunca EVRİMİNİ SÜRDÜR ve hangi yetenekleri öğreneceğine karar ver. Her oyuncunun seyahatini eşsiz hale getirmek için sonraki nesillere hangi bilgilerin geçeceğini seç."
PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen Ancestors: The Humankind Odyssey'in çıkış tarihi henüz belli değil.

Reklam
Reklam

Dauntless Çok Yakında Erken Erişimden Çıkıyor!