Andırınlılar Derneği'ne Ziyaret

Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan ve İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette

Osmaniye İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan ve İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Andırınlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Hamza Tor, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Haftanın bir günü dernekte bir araya geldiklerini ifade eden Tor, "Çarşamba günü hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ederiz. Sıkıntılarımızı, sorunlarımızı konuşarak, çözüm yolları ararız. Dernek yönetimi olarak komutanımıza ve emniyet müdürümüze ziyarette bulunmuştuk. Onlar da bugün ziyaret etti, kendilerine teşekkür ediyoruz. Andırınlı oldukları için bizleri zaman zaman ziyaret ederler" dedi.

Reklam
Reklam

Derneğin çalışmaları hakkında bilgi alan İl Jandarma Komutanı Albay Özkan ve İl Emniyet Müdürü Ceren, hemşehrileriyle sohbet etti.

Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz