Andrei Sirbu Ormanspor'da

Hafta sonu Bornova Belediyesi ile İzmir’de oynadığı karşılaşmayı kazanan Muğla Ormanspor’da yapılan bu transferin de...

Hafta sonu Bornova Belediyesi ile İzmir’de oynadığı karşılaşmayı kazanan Muğla Ormanspor’da yapılan bu transferin de etkisiyle moraller yükseldi.

Takımın her geçen gün biraz daha yerine oturduğunu belirten Başantrenör Ömer Petorak, grupta emin ve sağlam adımlarla ilerlediklerini söyledi. Muğlalıların ilgisi ve Ormanspor yönetiminin bakış açısı ile Muğla’nın bir basketbol kenti olmaya aday olduğunu söyleyen Petorak, oyuncularının her geçen hafta istediği çizgiye biraz daha yaklaştıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Takımın Andrei Sirbu ile daha da güçlendiğini açıklayan Muğla Ormanspor Koç’u Ömer Petorak, “Oynadığımız üç maçta bir yenilgi ve iki galibiyet ile 2. Lig yolunda önemli adımlar attık. Şu anda grubumuzda ikinci sırada olmamız gelecek maçlarda rakibin kaybedeceği puanlar sonrası bu kadromuz ile liderliği yakalayabiliriz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: