Andy Warhol’dan Freddy Mercury’ye, Yves Saint- Laurent’den Federico Fellini’ye Olağandışı Beylerle Tanışın!

Hayatınız çok mu sıradan? İşte bunu değiştirmek için tanımanız gereken 80 orijinal adam bu kitapta. Hadi stil, özgünlük, neşe ve zindeliği Original Man ile kutlayın.

Original Man, olağandışı adamların bir araya geldiği bir kitap. Adını bilmemenin ayıp sayıldığı isimler Andy Warhol, Freddy Mercury, Yves Saint- Laurent’den, tozu dumana katan isimler Iggy Pop, Ernest Shackleton ve vizyoner Federico Fellini’ye kadar birçok ilginç hayat bu kitapta toplanmış. Kurgulanmış bir roman okuyormuşçasına heyecanla takip edilecek hayatlara sahip bu adamlar, yaşanacak son damlayı hayattan sıkıp çıkarmaya alışıklar.

Hareketleri, düşünceleri ve sözleriyle bugünü şekillendirecek bir tavrın kurucuları sayılıyorlar. Dünyanın en iyi yazar, düşünür veya maceraperestlerinin biyografilerini bulabileceğiniz bir kitap değil Original Man. Aksine, samimiyetle özgün ve farklı hayatları kutluyor. İster stilist, sanatçı, hovarda ya da kahraman olsunlar, maharetleri orijinalliklerinde ve tarihte kıdem sahibi olmalarında. Sonunda başlarına ne geldiğinden çok gayretleri ve yolculuklarıyla ilgileniyor Original Man kitabı.

Reklam
Reklam

Devamı için: *