Anelka: "Alex'le sorunum yok"

Nicolas Anelka, Fenerbahçe'den ayrılmak istediği ve Alex ile sorunlar yaşadığı şeklindeki iddialara net yanıtlar verdi. Sarı - lacivertli kulüple sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Fransız futbolcu, "Bonservisim Fenerbahçe'de bulunuyor. Kulüp isterse oynatır, isterse başka bir takıma satar. Kimse ile sorunum yok. Fakat sonuna kadar Fenerbahçe'de kalacak halim de yok. Şu sıralar transferim gündeme gelirse Fenerbahçe'den daha büyük bir kulübe giderim. Durumum açık şekilde ortada" dedi.

'Alex'le sorunum yok'

Reklam
Reklam

Anelka, Brezilyalı takım arkadaşı Alex ile anlaşamadığı şeklinde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu da söyledi. Ünlü yıldız, "Ben söylemişim gibi medyada bazı açıklamalar yayınlandı. Bunu da Fransız TV5'in verdiği duyuruldu. Oysa ben, Fransa'da ya da Türkiye'de ne TV5 muhabirlerini gördüm ne de kimseye konuştum. Bir sorunum yok. İşimi yapacak kadar profesyonelim. Alex ile de diğer takım arkadaşlarımla da bir sorun yaşamıyorum" ifadesini kullandı.

Sarı - lacivertli futbolcu, yurt dışı kampında detaylı bir basın toplantısı düzenleyerek soruları yanıtlayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak : Milliyet