Anemon Hotels Bayan Voleybol Takımı 2. Lige Kilitlendi

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi A Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan...

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi A Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Play-Off maçlarını kazanarak 2. Lige yükselmek istiyor.

Taraftarlarının mor laleler olarak desteklediği ve ligi 19 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak şampiyon tamamlayan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Afyon’da hazırlıklarını sürdürüyor.

15-16-17 Nisan tarihlerinde Afyon’da düzenlenecek olan Play-Off karşılaşmalarında A Grubu’nda yer alan mor lalelerin ilk rakibi Tarsus Belediye oldu. İlk maçını 15 Nisan Pazartesi günü, saat 13.00’da Afyon Atatürk Spor Salonu’nda oynayacak olan Anemon’un sultanlarında tek hedef galibiyet. Antrenör Gökhan Çokşen yönetiminde hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Anemon Hotels Bayan Voleybol Takımı’nın morallerinin çok iyi olduğu gözlendi. Antrenmanda sık sık birbirleriyle şakalaşan oyuncular, grup maçlarından en iyi puanları toplayarak, 2. Lige yükselmek istediklerini belirttiler. Grupta favori olarak gösterilen mor laleler, ikinci maçını 16 Nisan’da saat 13.00’da Yeni Hendek ile üçüncü maçını ise 17 Nisan saat 12.00’da Bartınpolisgücü ile Afyon Atatürk Spor Salonu’nda yapacak.

Reklam
Reklam

Grupta oynanacak maçlar sonucunda 1. ve 2. olan takımlar doğrudan 2. Lige yükselecek. Öte yandan takımların teknik toplantılarını Afyon Anemon Hotels de gerçekleştirecekleri bildirildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş, “Oyuncularımızın ligde göstermiş olduğu büyük başarıyı Play-Off maçlarında da tekrar edeceklerine inanıyorum. İlk hedefimiz 2. Lige yükselmek. Daha sonra 1. Lig'de yer almak ve Avrupa kupalarına katılmak. Manisa'ya; Vakıfbank, Eczacıbaşı, Galatasaray gibi kulüpleri getirerek, Manisa'nın Türk voleybolundaki yerini almasını istiyoruz. Bu zamana kadar oynadığımız maçlarda centilmenliğimizden hiçbir zaman ödün vermedik. Bundan sonra da aynı şekilde olacaktır. Takımımıza Play-Off karşılaşmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten tecrübeli Antrenör Gökhan Çokşen ise “Play-Off’larda güçsüz takım yoktur. Oynayacağımız her maç bizim için final havasında geçecek. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Oyuncularım şuanda moral olarak en üst noktadalar. Tek hedefimiz bütün maçlarımızı kayıpsız kapatıp, 2. Lig’e çıkmaktır. Buna da oyuncularım, ben ve tüm teknik kadro yürekten inanıyor. İnşallah Tarsus Belediye karşısında ilk galibiyetimizi alarak, Play-Off’a iyi başlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: