Anemon'un Sultanları Galibiyet Serisini 7'ye Çıkardı

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig Bayanlar Voleybol A Grubu'nda mücadele eden Anemon Hotels Spor Kulübü...

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig Bayanlar Voleybol A Grubu'nda mücadele eden Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, ligin 7 haftasında karşı karşıya geldiği İzmir ekibi Gelişim Koleji Bayan Voleybol Takımı'nı 3-1 mağlup etti.

Pazar günü İzmir Gaziemir Spor Salonu'nda saat 14.00'da oynanan karşılaşmayı çok sayıda voleybol sever izledi. Mücadeleye; Hidayet, Elvan, Buse, Elif, Seçil, Semra ve libero Gamze ile iyi başlayan Anemon Hotels Spor Kulübü, ilk seti Hidayet'in etkili servisleriyle 25-8 aldı. İkinci seti 25-21 kaybeden mor laleler, üçüncü sette toparlanarak 25-19 bitirdi. Son seti de 25-11'lik farkla kapatan Anemon Hotels Spor Kulübü, maçı 3-1 kazanarak, galibiyet serisini 7'ye çıkardı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Antrenör Gökhan Çokşen, "Bu maçı da kazanarak kazanma serimizi sürdürdük, sporcularımı tebrik ediyorum. Rehavete kapılarak bir set verdik. Maçtan önce de 'her rakip önemli' demiştim, bu tip maçlarda daha dikkatli olmalıyız." dedi. Kulüp Başkanı Salim Yavaş da alınan galibiyet sonrası tüm sporcuları teker teker tebrik ederek, başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: