Anemonun Sultanları Play-off’a Hazırlanıyor

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi A Grubu'nu birinci tamamlayan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol...

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi A Grubu'nu birinci tamamlayan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Afyon’da yapılacak olan Play-Off maçlarına hazırlanıyor.

2 yıldan beri evinde oynadığı hiçbir maçını kaybetmeyen Anemon Hotels Spor Kulübü 2012-2013 sezonunda ise toplamda 20 maçta 19 galibiyet ve 1 mağlubiyetle büyük bir başarı ortaya koydu. En son maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımını yenerek birinci olan anemonun sultanları, A grubunda mücadele edecek. 14, 15, 16 Nisan’da başlayacak olan play-off’larda anemonun sultanları, Yeni Hendek, Bartın Polisgücü, Tarsus Belediyespor Bayan Voleybol Takımları ile Afyon’da karşılaşacak. Grubta oynanacak maçlar sonucunda 1. ve 2. olan takımlar doğrudan 2. Lige yükselecek.

Reklam
Reklam

Teknik ekibe ve sporcularıma çok güvendiğini ifade eden Anemon Hotels Yönetim Kurulu Başkanı ve Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş, “Play-off maçlarında da Anemon Hotels Manisa’yı en iyi şekilde temsil ederek 2.lige adımızı yazdıracağımıza inanıyorum. Maçların Çok heyecanlı ve çekişmeli olacağına inanıyorum. Bunun için her takım kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Ben oyuncuların elinden gelen her şeyi yaparak 2.liğ’e yükseleceğine inanıyorum. Bu yolda onlara hep destek olacağım” dedi

Takımın iki yıldan bu yana bit profösyenellik içinde çalıştığını belirten Takım Koordinatörü Osman Çakır, “Hak ettiğimiz başarı grafiğini arttırarak yolumuza devam ediyoruz. 14,15,16 Nisan’da Afyon’da oynayacağımız final maçlarına hazırlıklarımız devam ediyor.Takımımıza güveniyorum ve inanarak Afyon’a gidiyoruz. Hedefimiz olan 2.lige adımızı yazdıracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Anemon Hotels Spor Kulübü antrenörü Gökhan Çokşen ise, şunları kaydetti: “Çok zor ve yorucu bir sezon geçirdik. İlk etapta çok zor bir gruptan iyi netice ile çıktığımızı düşünüyorum. Çok değerli, ve güçlü rakiplerle oynadık. Şimdi esas 2. lige çıkma maçlarınızı oynayacağız. Oraya gelen her takım kendi grubunun birincisi ve ikincisi olmak için yarışacak. Bu da çok zor bir play-off grubu olacağını gösteriyor. Çalışmalarımızı 3 gün boyunca kendi oyunumuzu bozmayacak şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Umarım bu çalışmalar sonucunda 2.lig’e çıkarız. Rakiplere olan saygımızı göz önünde bulundurarak bu çalışmalarımızı iyi bir şekilde yürüteceğiz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: