Anestezi Teknisyeninin Ameliyathanede Şüpheli Ölümü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde özel bir tıp merkezinde bir ay önce işe başlayan anestezi teknisyeni ameliyat...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde özel bir tıp merkezinde bir ay önce işe başlayan anestezi teknisyeni ameliyat odasında ölmüş halde bulundu.

Özel bir tıp merkezinde bir ay önce işe giren anestezi teknisyeni Alperen Eroğlu (20) bu sabah işe başlamadı. Bundan şüphelenen mesai arkadaşları kendisini aramak için girdikleri ameliyat odasında Alperen Eroğlu’nun cansız bedeni ile karşılaştı. Sağlık merkezi yöneticilerinin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet görevlileri ile Cumhuriyet savcısının talimatı ile soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Ölüm nedeni araştırılan Alperen Eroğlu’nun iki kolunda izler bulunması, genç teknisyenin kendisine aşırı dozda narkoz enjekte ederek intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerinde de duruluyor. Cenazesi ayrıntılı inceleme için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen genç teknisyenin Bursa’da yaşayan ailesinin olayın şokunu yaşadığı belirtildi.

Gürsu Sağlık Meslek Yüksekokulu'nu bitirdikten sonra yaklaşık bir ay önce tıp merkezinde göreve başladığı bildirilen Alperen Eroğlu’nun tıp merkezindeki lojmanda ikamet etmesine rağmen geceleri ameliyathanede kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili tahkikata başlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: